VOORSTELLING

Met het programma Easy Bestel kan u heel wat tijd en personeelsuren uitsparen, start vandaag nog met de implementatie van het programma en ontdek het gebruiksgemak. Een druk op de knop resulteert in verbluffende lijsten, correct tot op de gram.

Het is vandaag een hele prestatie om een slagerij, traiteur en of broodjeszaak te leiden.Klanten helpen, medewerkers opleiden, producten bestellen, administratie en voortdurend bijscholen en nieuwe recepturen implementeren, zijn dagelijkse activiteiten.

Dit kan u bereiken met Easy Bestel. Easy Bestel is een onmisbare tool om het rendement van uw slagerij, traiteur en of broodjeszaak -en dus uw winst - op te drijven. Dankzij een eenvoudig te gebruiken programma, aangepast aan uw manier van werken.

Een aantal slagers werken reeds met het programma Easy Bestel en zijn enthousiast over het gemak en de tijdsbesparing die hiermee gerealiseerd wordt.

Automatiseren bestaat niet alleen uit de aanschaf van de benodigde soft- en hardware. Het is nodig dat u kan rekenen op een feilloze organisatie en ondersteuning. 

Het resultaat is een perfect en gebruiksvriendelijk instrument dat 100% afgestemd is op de specifieke behoeften van de slager - traiteur - broodjeszaak.
Met een minimale tijdsinvestering kan u nu uw zaak beter beheersen.